Laponyeh~

>> Sunday, July 19, 2009

Semalam, suda selamat nonton pun cerita Transformers tu.
3 minggu ditayang baru kami dapat seat kat TGV.
Sebelum ineh, tiap kali ke sana mesti full house.
GSC kat Leisure Mall plak sangat buruk and tak menepati citarasa.
JB ni kekurangan panggung wayanglah.

And today, I'm bored.
totally extremely bored.
Si dia suda balik semula ke TR last night.
And my housemate went to Kuching yesterday.
Cuti-cuti M'sia sampai Rabu depan.
huihh sangat jeles oke.
Dah la tambang murahan.
RM240.00 je pegi-balik.
Aku tak pernah jejak kaki pun ke sana lagi.
Dia ngajak juga ngikut ke sana tapi time-time closing ineh tak mungkin la my bos bagi bercuti-cutian begini.
umm next year perhaps?
*wink wink*


So now I'm thinking of going to JJ.
and Giant and Tesco.
I need a pair of new pants.
Bersoping-sopingan mengoyak-rabakkan purse lagi.
Kelmarin balik dari Income Tax, singgah kat JJ konon-kononnya mau mencuci mata.
Tapi bole plak ada satu sleeveless yang very the tasty.
Devilish-red.
50% plak tu.
Nak tanak terpaksa beli.
hehe.

Dan mau ke Secret Recipe.
That super-delicious Marble Cheese Cake...


Ngan Starbucks.
That mouth-watering Caramel Frappuccino® Ice Blended.
The creamy creation of caramel syrup with milk blended with ice, topped with whipped cream and real caramel sauce.

Pastu ni teringin plak nak makan beef lasagna yang sedap kat Shakey's tu.

nyam nyam.

Time lapo-lapo ni memang semua makanan aku dok terpikir.

1 comments:

Anonymous July 19, 2009 at 11:59 AM  

rasa mcm 'kesian' lak ngan jb. slalu sgt kena komplen ngan fasha :)

btw, kat cs pun ada panggung wayang. 2 tingkat, ok? :)

~intanz~

Blog Widget by LinkWithin

  © Free Blogger Templates Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP